Amprenta de Crăciun

1 min pentru citire

Crăciunul adună laolaltă inimi. Sărbătoarea Nașterii Domnului ne aduce mereu împreună. Bogați sau săraci, sufletele bune nu se pierd nicicând și nu uită că există semeni care au nevoie de ei, uitați de cei care ar fi trebuit să se îngrijească de zâmbetul lor. La Lupeni, ONG-ul „Amprenta Noii Societăți” nu a uitat că OMUL trebuie să fie mai bun, iar schimbarea începe de la noi, pentru o societate nouă.

Amprenta pe care o lăsăm posterității este de fapt încrederea, onoarea, iubirea, libertatea și bucuria. În timp, această linie nu trebuie să se mai hrănească cu nimic altceva, de aceea actele de caritate continuă și alături de parteneri cu suflet mare precum: Cezara ARI, Antonia STOICA, Gabriela FRIGEA, Nicoleta PANAITE, Maia FOTA, Gabriel ȘIMON, Andreea NECHITA, Andrei ARI și să nu-l uităm tocmai pe cel mai generos dintre ei BARIL – Lupeni reușesc să arate o față a lumii care de multe ori se pierde în cotidianul grijilor de zi cu zi.

Amprenta Noii Societății așteaptă de la oameni implicare pentru a oferi celor de lângă noi un zâmbet. Pas cu pas, unul lângă celălalt vom reuși să facem lumea mea bună.

Sărbători cu bucurie, liniște și sănătate alături de cei dragi, vă urează cei implicați în acest proiect!

Cristina CIUCU

 

X

Pin It on Pinterest

X
Share This