BREAKING NEWS: Sorin Vasilescu a demisionat din funcția de vicepreședinte al CJ Hunedoara RE-BREAKING NEWS: Vasilescu s-a răzgîndit

1 min pentru citire
Mariei Grapini nu-i vină să creadă una ca asta

Demisia vicepreşedintelui Vasilescu a survenit în timpul zilei de miercuri, mai exact pe înserat. Martorii oculari povestesc că, la puţin timp după lăsarea întunericului, din cabinetul vicepreşedintelui s-au auzit zgomote puternice. Voci grave de bărbaţi, precum şi un ţipăt ascuţit de femeie au spart liniştea serii şi l-au făcut pe portarul Consiliului Judeţean să dea cu caşcheta de ciment, chiar în faţa clădirii. După o jumătate de oră de strigăte, vicepreşedintele Vasilescu a ieşit în fugă din biroul său, agitînd deasupra capului o foaie de hîrtie. Era demisia lui, olografă şi semnată anonim.

UPDATE: În seara următoare, scandalul a reizbucnit în cabinetul vicepreşedintelui Vasilescu. De această dată, ţipetele de femei erau mai multe şi mai ascuţite. După o oră, timp în care portarul de la Consiliul Județean și-a smuls și ultimele fire de păr din cap, Vasilescu a ieşit în fugă din birou, rupînd cu dinţii o foaie de hîrtie, pe care era scrisă demisia lui, olografă şi semnată anonim.

Aşa a rămas Vasilescu vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Anamaria Sanda

Fă ce se cuvine. Câţiva oameni îţi vor fi recunoscători, restul vor fi uluiţi.

X

Pin It on Pinterest

X
Share This