Carmen Hărău: ”Este umilitor să faci parte dintr-o instituție care are credibilitate sub 10%”

0 min pentru citire

Carmen Hărău, deputat PNL: ”Acest mandat, cei patru ani de lucru în Parlament, m-au făcut să înțeleg care sunt motivele pentru care Parlamentul are o atât de mică încredere în rândul cetățenilor din România.
Vă rog să mă credeți că este umilitor, atât pentru cetățenii României, cât și pentru parlamentarul care vrea să lucreze, să facă parte dintr-o instituție care are credibilitate sub 10%. Este dramatic, cu atât mai mult cu cât Parlamentul este instituția cea mai importantă a democrației”.

Carmen Hărău candidează pentru un post de senator din partea PNL la alegerile parlamentare din decembrie.

Anamaria Sanda

Fă ce se cuvine. Câţiva oameni îţi vor fi recunoscători, restul vor fi uluiţi.

sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
vladimir penescu
Vizitator

…si cu toate ca romanii nu mai au incredere in aceasta institutie, Carmen Harau isi asuma in continuare responsabilitatea de a-i reprezenta si incearca sa schimbe in bine ceea ce altii au distrus in ultimii 25-26 de ani! Este un gest care da dovada de mult curaj! Felicitari doamnei!

Andreea
Vizitator

Maxima aroganta in noul mandat ar fi sa reusiti sa aduceti investitii la Lupeni asa cum ati adus la Castelul Corvinilor. Asa ati scoate din faliment primaria familiei Resmerita.

Costin
Vizitator

In noul mandat, impreuna cu ceilalti parlamentari activi, ar trebui sa aveti grija sa va promovati in presa si actiunile bune si investitiile atrase in propriile judete. Pentru ca altfel lumea vede la televizor numai scandaluri si pare ca nimeni nu se preocupa sa arate si actiunile bune.

marinela
Vizitator

Pai normal ca Parlamentul nu este in topul increderii avand in vedere ce oameni sunt acolo! Daca ar fi mai multi ca dumneavostra doamna Harau, lumea ar avea incredere… Dar sunt prea multe lichele acolo si prea putini oameni care si muncesc! Mult succes doamna!!!

Dorin Florea
Vizitator

Parlamentul a devenit o mafie de sine statatoare si din pacate oamenii si-au pierdut increderea in aceasta institutie vitala. Asa ca initiativa doamnei Harau este laudabila si acum avem ocazia sa vedem cine va semna si cine nu, care candidati vor sa ajunga in Parlament ca sa munceasca si care sa ia un salariu degeaba.

wpDiscuz
X

Pin It on Pinterest

X
Share This