Termeni şi condiţii – Vocea Străzii

1 min pentru citire

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului voceastrazii.com

logo-VoceaStrazii

contact: voceastraziihd@gmail.com

voceastrazii.com este un website independent de ştiri, informaţii de presă, revista presei, pamflete, revolte, opinii, comentarii şi analize online, care se raportează la Codul Deontologic al Jurnalistului al Convenţiei Organizaţiilor de Media.

Proprietatea Intelectuală

Conţinutul propriu şi design-ul voceastrazii.com sunt proprietatea website-ului şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare, cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Textele postate de comentatori devin proprietatea voceastrazii.com din momentul postării pe website.

În cazul în care comentariile acestea sunt jignitoare, injurioase, rasiste, xenofobe, îndeamnă la ură sau la comiterea de acte criminale sau infracţiuni de orice fel, administratorii website-ului voceastrazii.com îşi rezervă dreptul să le retragă de pe website.

La informaţiile şi conţinutul postate de autori independenţi, găzduiţi de website-ul nostru, de terţe părţi sau de parteneri voceastrazii.com, drepturile de autor şi responsabilitatea asupra acestor texte aparţin celor ce au publicat informaţia.

Conţinutul propriu (ştirile, informaţiile de presă şi ideile originale exprimate) al website-ului voceastrazii.com poate fi utilizat, prin rescrierea sa şi linkarea implicită la postarea din website folosită sau prin citarea între ghilimele şi linkarea explicită la postarea din website.

Suspendarea accesului

voceastrazii.com poate, fără o notificare sau o altă formalitate, fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul unui vizitator la conţinutul website-ului, prin banarea utilizatorului sau blocarea IP-ului, în cazul în care comentariile sale sunt jignitoare, injurioase, rasiste, xenofobe, îndeamnă la ură sau la comiterea de acte criminale sau la infracţiuni de orice fel.

X

Pin It on Pinterest

X
Share This