Doi consilieri locali: ”ADP-ul nu este subordonat lui Siminel Iordache!”

1 min pentru citire

Am citit, cu interes, cele două relatări contradictorii găzduite de”Vocea străzii” privitoare la implicarea Administrației Domeniului Public din Petrosani în lucrări de durată pe proprietatea d-lui Siminel Iordache. Prin urmare ne-am autosesizat și am decis să vedem, cu ochii noștri, cum stau lucrurile pe teren.

Întâmplarea a făcut ca în dimineața de după incendiul care a mistuit “Corabia piraților”, să vedem, în drum spre Spitalul municipal, cum toată Administrația Domeniului Public, în frunte cu d. Adinel Vișan, era prezentă “la datorie”. Această implicare majoră, cu oameni și utilaje, într-o acțiune ce urma să steargă urmele sinistrului de pe o proprietate particulară ni s-a părut exagerată, atâta timp cât zone întinse din municipiul nostru arată ca-n jungla amazoniană.

Deocamdată, ne limităm să producem dovezile fotografice prin care să adeverim că, de fapt, “Acțiunea Corabia piraților”, dirijată de d. Vișan n-a încetat niciun moment. Prin urmare, îi solicităm d-lui director, în calitate de consilieri locali ce reprezintă interesul cetățenilor care i-au ales, să ne prezinte factura fiscală prin care au fost facturate, către societatea care administrează “Keops”-ul, lucrările efectuate de ADP, vreme de aproape o săptămână, pe un domeniu privat.

Și, de asemenea, îi solicităm aceluiași domn Vișan să ne prezinte ordinul de plată, vizat de bancă, prin care d. Siminel Iordache a achitat contravaloarea lucrărilor efectuate de oamenii, mașinile și utilajele ADP-ului. În caz contrar nu ne rămâne decât să fim de acord cu ceea ce lumea din oraș spune că e, déjà, de domeniul evidenței: cum că d. Siminel Iordache ar fi unul din stăpânii orașului nostru și lui i se cuvine orice. În mod absolut gratuit…

În speranța că demersul nostru va avea efectul scontat, va asigurăm domnilor Vișan și Iordache, de eventuala noastră stimă. În cazul că ați acționat, și unul și celălalt, în deplină legalitate…

Ing. Milu Vladislav – consilier local
Prof. Mihai Barbu – consilier local

sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
GABI
Vizitator

Nimeni nu mișcă în front în fața lui Siminel Iordache, ce nu stiați ?
În Petroșani se execută ce vrea mușchi lui, ce nu știați ?
Noi plebea suntem prea mici într-un război cu siminel, așa că….

wpDiscuz
X

Pin It on Pinterest

X
Share This