Hai bă!

2 min pentru citire

Vreau să încep prin a îmi cere scuze pentru limbajul folosit. Aș putea să vorbesc în cifre concrete, în fapte, dar îmi este teamă că așa nu vor înțelege ăștia care sunt infractori dovediți, condamnați definitiv, alde Dragnea, de exemplu. Așa că rămân la limbajul pe care îl înțeleg ei. Limbajul ăla la mișto. Așa cum fac ei mișto de noi de 26 de ani. Limbajul ăla la batjocură. Așa cum își bat ei joc de noi de 26 de ani.

Trebuie să recunosc că eu, spre deosebire de mulți alții, nu le am cu politica. Așa că am doar un punct de vedere al omului neinformat, dar implicat. Aș vrea să știu mai multe. Și de aia întreb. Dacă se fac angajări la Palatul Parlamentului (nu știu de ce dracu’ scriu cu literă mare, că e plin de gunoaie), pe postul de femeie de serviciu se cere cazier? Că, eu știu că, se cere și că dacă ai cazier pătat nu te angajează nimeni. Și dacă nu te angajează nici dracu’ ca femeie de serviciu din cauza cazierului, ce dracu’ caută mă ăștia ca Dragnea, Oprea sau care mai sunt acolo? Și ăștia nu spală pe jos. Ăștia ne curăță. De tot. Cât de proști suntem noi, mă? Asta e retorică, că suntem exagerat de proști. Suntem adevărate monumente ambulante ale prostiei umane. Ne fac ăștia cum vor ei. Ne umilesc în fiecare zi cu ceva nou și noi dăm în continuare share, like, amin și partikip. În loc să ieșim în stradă, să îi facem să ne vadă, să ne audă nemulțumirile, noi comentăm pe Facebook. Ne indignăm postând un status cu o înjurătură la adresa lor și cam asta e. Hai coa’ că nu putem să fim atât de dobitoci. Cum să scape mă limbricul ăla nesimțit de Oprea? Bă, din cauza lui a murit un om! A murit copilul cuiva. Ia gândiți-vă voi ăștia care aveți copii că era copilul vostru. Cum să scape mă jegul ăla? Și mai apare și cristoiu (cu „c”) și zice că mama polițistului trebuie să tacă?  

Hai bă! Nu mai luați ieșirile de genul ăsta în stradă doar ca un event pe Facebook. Nu. Hai cu ei jos. Știu că ne cred proști. Dar hai să  arătăm că suntem mulți. Nu de alta, dar în ritmul ăsta, la cum pleacă toată lumea din țară, nici mulți nu o să mai fim mult timp. 

Bogdan TĂNĂSESCU

sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
OWA
Vizitator

f realist si tare articolul !
Hai sa iesm odat si sa-i curatam Noi pe EI,definitiv !…ca merita cu prisosinta .

Valter COJMAN
Vizitator
Oricat de antipatic imi este Oprea trebuie sa o spun pe sleau: Orice om care gandeste putin isi da seama ca vinovati de moartea politistului se fac cei care au sapat groapa, nu au astupat-o in termenul prevazut in autorizatie si, in plus, nu au semnalizat-o conform prevederilor legale… Deci, acuzarea lui Oprea de omor din culpa, este un abuz prin care, DNA = POLITIA POLITICA, voia sa-l agate pe Oprea pentru ca sa-l determine, prin santaj si amenintari, sa faca o plangere sau denunt impotriva lui Ponta… Iohannis si PDL in piele de PNL stiu ca nu au nici… Citeşte mai mult »
wpDiscuz
X

Pin It on Pinterest

X
Share This