“Heaven” a venit, la Petroșani, doar cu “O parte din Rai”. La noi merge și așa!

1 min pentru citire

În prima zi de concerte, la Petroșani, a urcat pe scenă, după Geo Popa Band, ceea ce a mai rămas din trupa “Heaven”. Inițial, trupa din Vaslui a fost formată, în anul 2005, din surorile Adina și Roxana Postelnicu la care s-a mai adăugat și  Roxana Spoială.

D-ra Spoială a părăsit trupa și a ales o carieră solo sub numele de scenă Roxy Rocks. În locul ei a venit al[turi de surori, în anul 2008, d-ra Aliana Roșca. La Zilele Petroșaniului au mai ajuns, la 11 ani de la fericita lansare, doar una dintre surori (cealaltă, am fost informați, tocmai născuse și lipsea motivat de la marele nostru eveniment) plus un grup de trei dansatoare cam supraponderale.

Ne-am dat seama de acest lucru și pentru că fetele oboseau cam repede iar organizatorii le ofereau, după fiecare repriză de dans artistic, câte o sticlă de apă plată. Artistele au băut, de fiecare dată, apa pe îndelete până când “Heaven” (adică cea mai rămas din Raiul vasluian) ne spunea ce fericite sunt ele patru că au ajuns, din nou, la Petroșani. Și că partea stângă a străzii Mihai Viteazu (cea de lângă teatru) cântă mai bine ca partea dreaptă (cea de lângă fostul ICITPMH).

Dar nu-i nimic, ni s-a comunicat din Heaven, nu trebuie ca cei din dreapta artistei din Vaslui să dispere pentru că au tot timpul să se revanșeze. Noroc că play back-ul a făcut minuni la Petroșani. Una se făcea că ne cântă și lumea asculta, în difuzoare,  un ditamai  trio-ul!

Când ne-am documentat pentru acest minunat articol am văzut, cu invidie, pe YOUTUBE, că la Zilele Dorohoiului au fost toate cele trei fete din Vaslui plus încă patru dansatoare. E drept că postarea de pe net a și strâns, în câțiva ani, vreo 300 de vizualizări.  Despre cea de-a treia vasluiancă din Rai nu am aflat de ce n-a făcut deplasarea la Petroșani. Poate că nu i-o fi dat voie Sfântul Petru… O informăm și pe aceasă cale că, oricum, nu a pierdut mare lucru. Melomanii adevărați din Vale s-au dus la Uricani unde s-a dat, la tot poporul, Salam pe săturate!

 

X

Pin It on Pinterest

X
Share This