Hunedorenii nu au vrut schimbarea clasei politice

2 min pentru citire

Cerul roșu a prevestit o Românie roșie politic. Ce mă poate bucura la România în care oamenii nu știu că a ieși la vot este un „drept constituțional” care ar trebui respectat (Art. 36 din Constituția României) sau care pot fi doar receptori ai mesajelor în care toată lumea le dă câte ceva? Ce contează ce? „Primit să fie, în numele Domnului …!”

Care domn? Oricare are puterea financiară a „întregului oraș”. Nu înteleg cum cei mai mulți au crezut că pot avea pensia dublă, că toți vom avea salarii mărite și că vom trăi într-o „bunăstare istorică” care ne-a adus repetiția a anului 2004. Vor elimina taxe și expresia „o viața roz” astăzi a devenit „o viață roșie”.

Această „hemoragie” asupra țării îmi amintește de comportamentul unor indivizi, precum Cristian Resmeriță, care din punctul meu de vedere și-a arătat „bărbăția” și competența în mandatele trecute de parlamentar și la momentul alegerilor locale – în ceea ce mă privește.

Ce va fi? Vom vedea! Vina nu e a acestor oameni care transmit mesaje de manipulare a maselor către votanți neinstruiți politic și nici a unui electorat stabil care încă crede în „minunea unui trai foarte bun în România”. Majoritatea e cea care decide întotdeauna, astfel că vom avea aceiași „moștenitori” ai scaunelor parlamentare în mare parte și ne supunem ei.

Hunedorenii nu au vrut schimbarea clasei politice, nu au votat oameni care vor cu sufletul binele acestei țări, localității lor, ci au votat sigla de partid care „a dat în toată această campanie” și nu ne i-a pus să să dea nimic la schimb, decât un simplu vot. Pentru mine oameniii nu reprezintă un simplu vot, iar alegătorii echipei mele trebuie să fie instruiți și să-și dorească înainte de toate, o Românie condusă de OAMENI.

Am să parafrazez un om, pe care mulți l-au criticat, chiar și eu înainte să-l cunosc și să-l recunosc ca lider: „poate că și DNA-ul exagerează, dar oare ei nu au exagerat când au furat sau au făcut ilegalități?” Eu, Cristina CIUCU voi lupta în continuare pentru o țară în care să conteze OMUL și să nu mai căutăm „vinovații cei fără vină” din scaunele pe care majoritatea i-a instalat.

X

Pin It on Pinterest

X
Share This