La Petroșani, Administrația domeniului public a sărit în ajutorul unei corabii private! A piraților…

1 min pentru citire

incendiu-petrosani-1Vineri, 16 septembrie, Petrosaniul părea un oraș sub asediu. Poliția a blocat accesul mașinilor în zona Keops, de la intersecția bulevardului cu bătrânul cartierul Carpați și până la supermarketul Lidl toată ziua. Poliția municipală și poliția locală au fost, zi-lumină, la datorie.

Angajații primăriei – la fel. Pietonii din zonă au văzut cum zeci de oameni au trudit, din zori până-n faptul serii, la înlăturarea efectelor incendiului care a mistuit “Corabia piraților”, aflată pe domeniul privat al d-lui Siminel Iordache. Gurile rele ziceau că respectivii ar fi angajații Administrației domeniul public al municipiului Petroșani. De obicei, acești oameni poartă un echipament de protecție.

Pentru că în incinta fostei corăbii era foarte cald iar, sus pe cer, soarele strălucea cu putere, oamenii noștri au purtat un echipament mai lejer. Unul neinscripționat. Dar mașinile care au acționat în zonă erau, cu siguranță, de la Administrația domeniului public. Pe ce ne bazăm? Ele n-au putut să renunțe, în ciuda temperaturii ridicate de afară, la numerele lor de înmatriculare. Ba chiar le-au afișat, cu mândrie, chiar deasupra cabinelor!

X

Pin It on Pinterest

X
Share This