Ministrul Alexandru PETRESCU impresionat de proiectul Euro Jobs. Tururi virtuale 3D pentru prima dată în România

2 min pentru citire

Valea Jiului începe să fie cunoscută pe plan național și prin ideile lansate în afaceri. 360scan.ro este o idee de afacere implementată de cei de la Euro Jobs din Petroșani, prin care orice român care vrea să-și promoveze afacerea sau să vândă o proprietate are de acum la îndemână realitatea virtuală, putându-și prezenta obiectivul în varianta 3D prin intermediul unui tur virtual.

 Proiectul Euro Jobs „tururi virtuale 3D” a primit aprecieri din partea ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru PETRESCU, la Salonul Imobiliar de la București.

Un tur virtual reprezintă un domeniu nou de activitate în România ce are rolul de a facilita vânzarea sau închirierea produselor și serviciilor. Se adresează în special dezvoltatorilor imobiliari, instiuțiilor publice, muzeelor, spațiilor de agrement dar și pentru așa-numitul sector HORECA (abreviere silabică a cuvintelor hotel / restaurant / cafenea). Vrei să vinzi o casă și să-i facilitezi clientului vizionarea acesteia? Ai un restaurant și vrei să oferi clientului posibilitatea de a-ti vedea localul? Dorești să-ți promovezi hotelul sau pensiunea? Atunci un tur virtual 3 D este soluția perfectă. Printr-un singur click, din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil cel interesat de produsul tău va putea să observe in timp real ceea ce i se oferă. Cei de la Google au făcut un studiu, în urma căruia s-a desprins concluzia că 57 la sută dintre website-urile care au integrate aceste tururi virtuale și-au crescut profitul. Cam asta facem noi. Venim cu soluții de creștere a profitabilității”, a declarat, Daniel STEPAN, directorul cercetare-dezvoltare al Euro Jobs.

La Salonul Imobiliar din București, proiectul Euro Jobs „tururi virtuale 3D”, fiind singura din România, a beneficiat de atenția sporită a autorităților centrale românești, respectiv a ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru PETRESCU, care a și explorat un astfel de tur virtual 3D.

Nu suntem singurii care realizează tururi virtuale, însă suntem singurii care realizează tururi virtuale 3D. Spre deosebire de concurență, producțiile noastre sunt adaptate dispozitivelor mobile. De ce? Pentru că peste 60% din traficul de internet din România se realizează de pe dispozitive mobile și un tur virtual care nu este adaptat dispozitivelor mobile, este un tur virtual fără sens. Și încă ceva … producțiile noastre permit adăugarea de informații specifice despre spațiile scanate, prin adăugarea de ancore text în punctele de interes, astfel spațiul este transformat intr-un puternic instrument de comunicare”, a precizat Daniel STEPAN pentru VOCEA STRĂZII.

Cristina CIUCU

 

X

Pin It on Pinterest

X
Share This