(P) Nicolae Marius Sanfirișca: ” Totul este să fii ca politician corect și clar în comunicare cu românii, să ai oameni capabili, care să-și iubească țara”

1 min pentru citire

Nicolae Marius Sanfirișca este candidat la Camera Deputaților pe listele ALDE. Este fondatorul ALDE în județul Humedoara și ne explică de ce oamenii ar trebui să iasă la vot duminică și, mai ales, de ce ar fi bine să voteze partidul din care face parte:

”Toți ne dorim ca țara noastră, noi, copiii noștri, să aibă o viață mai bună, iar pentru asta trebuie să aducem și oameni care gândesc altfel, care fac politică neprăfuită, transparentă, la vedere, cum se spune, dar mai ales eficientă.

România trebuie condusă responsabil, nu să plutească în derivă ca până acum.

Este nevoie de un set de reguli stricte, iar cine nu le respectă trebuie eliminat fără menajamente. Problema este că schimbarea nu se poate face în totalitate peste noapte, însă dacă cetățeanul știe exact cum se guvernează, cum se legiferează aceste reguli în Parlament, va participa și el la schimbare , pe care o va resimți și în propria viață.

Totul este să fii ca politician corect și clar în comunicare cu românii, să ai oameni capabili, care să-și iubească țara.

ALDE poate face acest lucru, de aceea mă aflu aici. Am OBLIGAȚIA să încerc.

Nu avem voie să ne dăm bătuți, oameni buni, doar pentru că suntem dezamăgiți de ceea ce a fost până acum! Doar dumneavoastră, noi toți, ne putem schimba viața pe 11 decembrie!”, susține Nicolae Marius Sanfirișca.

X

Pin It on Pinterest

X
Share This