„Vocea străzii” a avut dreptate: Azi, Administrația domeniului public și-a retras mașinile de la obiectivul privat „Corabia piraților”

1 min pentru citire

keops-petrosani-2Așa cum ați aflat de la noi, vineri, toată ziua, cei de Administrația domeniului public au lucrat, în draci, la obiectivul privat intitulat (ex)„Corabia piraților”. Azi, sâmbătă, 17 septembrie 2016, am observat o schimbare majoră. După ce „Vocea străzii” a observat și condamnat anomalia, mașinile inscripționate cu „ADP” au dispărut din zonă. La orele prânzului, am observat cum o basculă roșie încerca să înlocuiască ADP-ul galben de ieri. (Prea bătea la ochi…)

Unul dintre cititorii noștri (care cititori, fiind cu mult mai mulți decât ai lor, sunt, fără îndoială, și mult mai inteligenți…) sugera o măsură de bun simț: primăria să trimită pe adresa d-lui Siminel Iordache o factură pentru serviciile prestate. Asta nu în ideea că ar trebui să moară, neaparat, capra vecinului și nici pentru că, potrivit tradiției autohtone, o nenorocire nu vine niciodată singură. Nu.

Factura ar trebui emisă pentru simplul motiv că, în fața legii, toată lumea ar trebui să fie egală. Și că, potrivit ultimului recensământ al populației, nu există cetățeni de rangul I și cetățeni de rangul II. Nici în România și nici în Petroșani….

sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
nic
Vizitator

Si firma Straco in loc sa se ocupe de DN7A munceste in draci pentru firme private.Mergeti spre Voineasa si va convingetilLucrari lasate de izbeliste si utilaje straco pe toate drumurile numai pe DN7A nu.

Duckling
Vizitator

cred ca s-a dat o hotarare de CL prin care ADP vine sa ridice molozul gratuit de la constructia unei case, etc.

wpDiscuz
X

Pin It on Pinterest

X
Share This