5 feluri în care poți purta volănașele

După cum bine știi deja, cel mai frumos detaliu al anului 2017, cel care îți va sublima toate piesele vestimentare și ținutele sunt volănașele. Se pare că anul 2017 este anul lor și vor fi peste tot.

Și chiar dacă stilul lor ne duce puțin înapoi în timp prin anii 1990, vei adora cu siguranță această tendință care vine cu un plus de romantism pentru toate ținutele tale.

Dar dacă adori volănașele doar pe bluze, trebuie să știi că în acest an lucrurile se pot schimba. Volănașele sunt extrem de versatile și se pot purta peste tot, indiferent de stil.

Volănașele pe mâneci. Volănașele pot stiliza foarte eficient topurile mai simple sau mai clasice. Sunt deci perfecte pentru cele care vor un look elegant, șic fără eforturi. Mânecile tip trompetă arată de minune alături de pantalonii skinny.

Volănașele pe fuste. În acest nou sezon, volănașele se poartă și în partea de jos a unei ținute. Sunt perfecte pentru a veni cu un plus de dimensiune pentru fusta tip creion și sunt adorabile pe o fustă de patinatoare. Alături de un top mai sobru vor arăta cel mai bine.

Volănașele pe gulere topurilor. Vrei să re reîntorci pe la începutul secolului 20? Poartă în acest caz cele mai frumoase topuri cu gulere împodobite de volănașe. cele de pe gulerele cămășilor te vor ajuta să obții cele mai frumoase ținute gen baby doll.

Volănașele pe pantaloni. O versiune mai puțin întâlnită dar la fel de stilată. Pe blugii slim sau pe pantalonii evazați, volănașele sunt cele mai adorabile detalii cu putință. Sunt acel je ne sais quoi care îi vor pune cel mai bine în valoare.

Volănașele pe rochii. Pentru cel mai boem-șic look, rochiile cu volănașe sunt alegerea ideală. Scurte sau lungi, acest model de rochii sunt cele care te vor ajuta să fii cea mai sofisticată.

Un comentariu la „5 feluri în care poți purta volănașele

  1. Tocmai am terminat de vazut Kingsman, the secret service. ( Watchseries )
    Actiunea din film a fost foarte ok, un pic cam multa violenta, mai ales in scena din biserica, la care nu m-am asteptat deloc.
    Accentul lui SL Jackson e foarte incomfortabil, mai ales daca il stii din n alte filme. Merita vazut daca te plictisesti si vrei un film cu spioni si cu putina comedie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?