Altamar sezonul 2 – despre ce vorbește serialul spaniol?

Netflix le pune la dispozitie abonatilor sai sezonul 2 al serialului Altamar incepand cu 22 noiembrie. Insa, despre ce se vorbeste in acest serial spaniol ?

Serialele spaniole sunt din ce in ce mai populare si sunt disponibile pe Netflix. La Casa de Papel si Elite sunt doua din ele. Insa platforma propune si alte vedete in limba hispanica, printre ele, serialul Alta Mar. Sezonul 2 al acestei productii va fi disponibil incepand cu 22 noiembrie pe platforma si cei care au urmarit primul sezon asteapta cu nerabdare noile episoade.

O intriga misterioasa pentru Alta Mar. Va amintim ca intriga serialului Alta Mar debuteaza in anul 1940 si urmareste povestea unor pasageri de pe un pachebot care face legatura intre Spania si Brazilia, pana la Rio de Janeiro. Pe nava se afla doua surori, Carolina si Eva, extrem de unite, ca degetele de la o mana si care fac parte din inalta societate. Chiar inainte de imbarcare, cele doua surori accepta sa ascunda intr-unul din portbagaje o femeie care le asigura ca este in pericol de moarte. Insa, in timpul primei nopti de traversare a marii, aceasta este aruncata peste bord de o persoana necunoscuta. O crima a avut loc la bord si iata-le pe eroinele noastre, pe ceilalti calatori si membrii echipajului prinsi in mijlocul oceanului, intr-un loc in care nimeni nu este dispus sa le vina in ajutor. Cine este asasinul ? Cate victime va mai face ? Ce secrete teribile vor mai descoperi cele doua surori ? Sunt ele urmatoarele pe lista asasinului ? Ciudat este ca victima nu apare pe lista pasagerilor si nimeni nu pare sa o cunoasca. Insa, cert este ca asasinul se afla la bord.. Cand sezonul 2 incepe nava reuseste sa salveze cinci naufragiati printre care o anume Cassandra care pretinde ca are puteri supranaturale. Nicolas o va ajuta pe Eva sa il regaseasca pe tatal sau.

In generic regasim o serie de actori relativ cunoscuti precum Ivana Baquero (vazuta deja in Cronicile Shannara), Alejandra Onieva sau Jon Kortajarena (aparuta in 2016 in serialul de spionaj american Quantico). Primul sezon al serialului Alta Mar se imparte in 8 episoade care combina mistere, povesti sentimentale si rasturnari numeroase de situatii. Pe scurt, ingredientele perfecte sunt reunite pentru ca acest serial sa devina o placere vinovata. O fictiune ideala pentru un binge-watching de iarna pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *