Avantajele jocurilor video

De-a lungul timpului am cunoscut multe categorii de oameni dat fiind faptul că am călătorit destul de mult atât în ţară cât şi în afara ei în interes de serviciu.

Am întâlnit persoane care nu aveau nimic de-a face cu pauzele între orele de MUNCĂ şi preferau doar să muncească atât cât îi ţineau puterile fără nici un pic de relaxare ca apoi să se mire de ce durerile de cap sunt la ordinea zilei iar randamentul la MUNCĂ s-a schimbat considerabil în rău.

Pe lângă acest tip de oameni am mai întâlnit şi înţelepţi (dacă-i pot numii aşa) care îşi respectau pauzele, reuşind astfel să dea un randament semnificativ mai mare decât cei care lucrau o perioadă mai mare de timp decât ei şi nu luau pauze de relaxare.

Una dintre metodele mele de relaxare sunt jocurile video care fac parte din porţia mea zilnică de relaxare. Aşadar am ales să fac o mică listă cu avantajele pe care le oferă jocurile video însă jucate cu măsură fiindcă nimic de pe această planetă nu e bun în exces.

Relaxarea – cum deja v-am spus mai sus, jocurile video sunt una dintre cele mai bune metode de relaxare însă aveţi grijă ca acestea să nu fie violente (sau da, dacă asta vă relaxează însă puţin probabil) şi să nu fie competitive deoarece s-ar putea ca oftica să vă supere în cazul în care veţi pierde.

Trecerea timpului – unele persoane într-adevăr (nu-mi explic cum) se plictisesc şi aleg jocurile video doar pe post de remediu al plictiselii şi pentru a trece timpul mai repede.

Dezvoltarea reflexelor – dacă le puteţi face faţă, unele jocuri video sunt chiar foarte INDICATE pentru că vă ajută să vă dezvoltaţi reflexele. Eu de exemplu am jucat foarte mult shootere şi astfel reflexele mele s-au îmbunătăţit considerabil datorită atenţiei pe care eram nevoit să o acord în timpul gameplay-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *