Brigt, cea mai scumpă producție cinematografică produsă de Netflix

Fara doar si poate, una dintre cele mai intens promovate productii ale este filmul de actiune „Bright” care a reusit sa atraga atentia cinefililor chiar de la vizionarea primului trailler. Productia este una originala si a fost realizata exclusiv pentru platforma online Netflix. Mai mult decat atat, distributia este una de top, cu actori consacrati asa cum sunt Will Smith, Joel Edgerton sau Noomi Rapace.

Pelicula este plina de efecte speciale care incanta privirile spectatorilor. Povestea este una plina de actiune si mister, o poveste unde creaturi fantastice, asa cum sunt elfii sau zanele, interactioneaza intr-un mod cat se poate de normal cu oamenii. Actiunea este plasata intr-un univers paralel, intr-un LA fictiv, unde toate rasele sunt obligate sa traiasca impreuna.

Un obiect magic cu o putere incredibila este descoperit, Will Smith fiind cel care trebuie sa se asigure ca totul se va termina asa cum trebuie. Talentatul actor intruchipeaza un politist care face echipa cu un orc si care trebuie sa se asigure ca totul se desfasoara conform planului. Puterea baghetei magice este mult prea mare, iar tentatiile din jur sunt peste masura astfel incat cei 2 politisti trebuie sa faca absolut orice pentru a o proteja.

Serialul a avut premiera pe 22 decembrie 2017 pe Netflix si poate fi gasit in contiuare in continutul media al platformei de streaming. Prin incheierea unui simplu abonament lunar, cinefilii au parte de unele dintre cele mai in voga seriale online fara prea mari batai de cap.

Ziarele de specialitate sustin ca acest film 123movies free este cea mai scumpa productie produsa de gigantul Netflix. Bugetul alocat a fost de aproape 90 milioane de dolari, cu mult peste sumele acordate unor astfel de filme online. Cu toate acestea, succesul pare sa bata la usa avand in vedere ca doar in primele 3 zile de la lansare, Bright a fost vizionat de peste 11 milioane de spectatori din America.

Se pare insa ca actiunea nu este pe placut tuturor. Au existat publicatii care au criticat dur pelicula si care o considera un adevarat esec cinematografic. Publicul telespectator nu este de aceeasi parere, filmul reusind sa ocupe primul loc pe platforma in aproximativ 200 de tari din intreaga lume.

Scenariul ii apatine lui Max Landis, iar regizorul este nimeni altul decat David Ayer. Scandalul media legat de activitatile sexuale ale lui Landis nu au zdruncinat si nici nu au periclitat increderea publicului intr-o productie originala marca Netflix. Cei care isi doresc sa aiba parte de o aventura fantastica si plina de mister sunt invitati sa se alature platformei online si sa se bucure de beneficiile pe care un astfel de serviciu le ofera abonatiilor sai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *