Care sunt piesele vestimentare în care va trebui să investești în noul sezon?

Nuanțe de galben peste tot, volănașe, dungi, buline sau flori…cum ar fi să te pui la curent sau să porți deja de pe acum cele mai frumoase piese vestimentare în vogă pentru noul sezon?

Chiar dacă temperaturile de afară nu ne permit încă să purtăm picioarele goale sau piese vestimentare cu mânecile scurte, asta nu înseamnă că nu ai ce purta pentru a fi cea mai frumoasă așteptând primăvara.

Care sunt piesele vestimentare în care trebuie să investești neapărat?
– o salopetă. Este șicul absolut pentru noul sezon. Cu pantaloni scurți sau lungi, cu un stil army, din denim, din piele ecologică, șic sau cool, salopeta este piesa vestimentară de care ai nevoie în 2017.
– piese vestimentare cu o lungime midi. Aici intră atât fustele și rochiile, cât și pantalonii sau salopetele. Lungimea midi este o lungime care nu are cum să se demodeze.
– o cămașă. Casual, cool, și, foarte trendy sau foarte romantică, cu imprimeuri sau de un alb imaculat, cămașa nu are cum să ne facă să ne plictisim de ea. Va detrona tricoul în nou sezon și se va purta chiar peste tot. Dar dacă vrei să fii cea mai trendy și cea mai cool alege un model ușor oversize pe care să îl porți la blugi.
– dungile. În acest an, dungile vor fi din nou peste tot. Fine, late, mici, mari, colorate sau bicolore, orizontale sau verticale, nu prea contează. Sunt cele mai trendy.
– volănașele. Iată minunatul detaliu de care au nevoie toate ținutele tale. Dar volănașele sunt în noul sezon nu doar pe bluze sau cămăși, ci și pe pantaloni sau fuste.
– talia înaltă. Pantalonii și fustele sezonului au talia înaltă marcată de cele mai frumoase curele.
– galben peste tot. Chiar dacă verdele greenery este cea mai frumoasă culoare a anului 2017, se pare că galbenul este favoritul designerilor.
– imprimeurile. Chiar vei avea de unde alege. Pe lângă dungi, buline sau flori, imprimeul wax va fi și el peste tot.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?