Chilling Adventures of Sabrina sezonul 4: o actriță din Riverdale în distribuție

In timp ce fanii asteapta cu nerabdare sezonul 4 al serialului Chiling Adventures of Sabrina pe Netflix, iata o noutate cu privire la distributie. O actrita din Riverdale se alatura adolescentilor din Greendale. Sarah Desjardins care o interpreta pe Donna Sweett o va interpreta pe Katie, un nou personaj din serialul cu Kiernan Shipka.

Descopera actrita pe care o vei vedea incepand cu sezonul 4
In timp ce avem in sfarsit o data de difuzare a sezonului 4 (31 decembrie 2020 pe Netflix) si un trailer, iata ca am inceput sa aflam si mai multe lucruri despre acest nou sezon. Viitorul sezon al serialului cu Kiernan Shipka va avea o actrita noua in distributie. Si nu orice actrita, deoarece cea aleasa a jucat in numeroase seriale Netflix de succes printre care cel mai cunoscut este Riverdale. In realitate, Sarah Desjardins care o interpreteaza pe Donna Sweett in Riverdale urmeaza sa joace in sezonul 4 al serialului cu vrajitoare.

Nu stim foarte multe lucruri cu privire la rolul sau din Chilling Adventures of Sabrina insa stim ca numele personajului sau este Katie. Va interpreta Sarah Desjardins un rol negativ si de aceasta data? Deoarece, daca va amintiti din serialul Riverdale, actrita a interpretat-o cu brio pe Donna Sweett, o eleva a universitatii Stonewall Prep, o universitate in care Jughead Jones va studia in sezonul 4. Si, in mod clar, aceasta eleva este deranjata de tot si de toate, nimic nu pare sa ii convina, mai ales ca este pusa in legatura cu moartea stranie a lui Jughead.

Un crossover intre Chilling Adventures of Sabrina si Riverdale?
Cu aceeasi actrita din Riverdale si Chilling Adventures of Sabrina, putem relansa zvonurile cu privire la un crossover intre cele doua seriale. Deja, Betty Cooper s-a intalnit cu Billy Marlin, membru al Baxter High Ravens (echipa de fotbal a liceului Greendale) in episodul 10 din sezonul 4 al serialului Riverdale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *