Jungle Cruise: Disney+ ne invită în inima pădurii tropicale într-o aventură trepidantă

Dupa Piratii din Caraibe, Disney+ si-a dorit sa creeze o poveste la fel de impresionanta cu Jungle Cruise…insa, de data aceasta, in inima padurii Amazoniene.

Piratii din Caraibe, The Haunted Mansion si Jungle Cruise au un punct in comun: toate sunt filme inspirate din parcurile tematice Disney. Jungle Cruise, atractia Disney din Califorinia este la originea aecstui film. Este una din cele mai vechi si mai apreciate atractii, constand intr-o croaziera la bordul unor barci de excursie in care mai multe fluviuri sunt reprezentate precum Nil,Congo sau Mekong.

Pe vaporul La Quila, morocanosul marinar Franck Wolf, cercetatoarea Dr. Lily Houghton si fratele sau pleaca spre padurea Amazoniana. Acestia isi doresc sa gaseasca un copac care sa le permita sa vindece toate bolile si sa schimbe lumea petnru totdeauna. De fapt, acest copac ancestral ar avea proprietati magice. Cei trei acoliti pornesc in aceasta aventura in care ii asteapta numeroase peripetii precum flori salbatice imense care ii pot ucide.

Insa, vor avea de infruntat mai multe pericole, nu doar cele aflate in padurea tropicala. Efectiv, aceasta poveste are loc in anul 1930, in perioada Marii Depresiuni economice. Drumurile lor se incrucciseaza si cu cel al unui grup de expeditori germani care incearca si ei sa recupereze comoara.

Jungle Cruise, un film cu o distributie exceptionala
Jaume Collet-Serra, realizatorul filmului a reunit o distributie de exceptie pentru acest film cu Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons si Paul Giamatti. O multime de actori buni si foarte buni care vor scufunda spectatorii in atmosfera excelenta a filmului, care nu duce lipsa de rasturnari de situatie.

Insa, inainte ca acest film frumos sa fie lansat in mod oficial la cinema, pe data de 28 iulie, a avut parte de o multime de dificultati. Proiectul a fost propus inca din 2005 si trebuia sa fie lansat inca de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *