Mare of Easttown, noul serial cu Kate Winslet

Dupa Nicole Kidman si Hugh Grant in The Undoing, este randul lui Kate Winslet sa faca show pe HBO si pe OCS. Aceasta revine pe micile ecrane cu un mini serial, Mare of Easttown.

In acest mini-serial de sapte episoade, Kate o intepreteaza pe Mare Sheehan, un detectiv din Pennsylvania care decide sa isi lase viata haotica deoparte pentru a ancheta o crima. Dar ancheta se va dovedi mult mai complexa decat ar fi crezut. Si descopera ca acest orasel, Easttown, ascunde o multime de secrete foarte sumbre.

Am putea spune deci ca acest serial este o exploatare a fetei mai sumbre a anumitor comunitati si impactul nor tragedii ale trecutului asupra prezentului nostru.

Deci mini-serialul se prezinta drept o drama politista cu aere de True Detective, dar in versiune feminina de aceasta data. Personajul pare blocat in cazul disparitiei unei fetite, in timp ce trebuie sa faca fata unei vieti personale extrem de complicate. Traieste intr-o mica localitate unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si legaturile dintre cei care locuiesc in aceasta comunitate sunt extrem de puternice.

Unii spun despre acest serial ca este primul serial exceptional al anului 2021. Aici se studiaza personajele, avem misterul unei crime si un joc minunat al actorilor. Este o adevarata opera de arta deci.

Alaturi de Kate Winslet, ii mai putem regasi pe Julianne Nicholson (« The Outsider »), Evan Peters (« American Horror Story », « X-Men : Day Of Future Past ») si pe Guy Pearce (« L.A Confidential », « Memento », « King’s Speech ») care completeaza de minune castingul.

Inainte de a o admira pe Kate in mult asteptatul Avatar, aceasta revine pe micile ecrane, dupa o pauza destul de mare, din 2011, cand a jucat in Mildred Pierce, tot pe HBO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *