Minunile de pe insula Mauritius

Mai accesibilă turiștilor datorită companiilor aeriene low cost, insula Mauritius le oferă nenumărate minuni de descoperit turiștilor. Iată câteva din ele. Multă vreme rezervată lunii de miere, insula Mauritius este acum accesibilă tutuor turiștilor în căutare de peisaje idilice.

Dealul Chamarel este supranumit pământul celor șapte culori. Fotografilor amatori și profesioniști deopotrivă le place să imortalizeze paleta care oscilează între tonuri de maro, ocru, roșu și violet. Cenușa vulcanică conține minerale de culori diferite, aceasta fiind posibila explicație al acestui deal mai aparte. Dealul Chamarel este situat în partea de sud-vest a insulei. O cascadă ce deversează apa la 100 metri înălțime constituie una din principalele atracții din zonă precu, și vizita fabricii de rom.

Plaja Tamarin este situată pe coasta de vest a insulei Mauritius, locul în care îndrăgostiților le place să încheie ziua admirând un apus de soare magnific. Ziua poate începe la saline pentru a asista la recoltarea sării. În jur de 1500 de tone de sare sunt adunate anuale. Un loc atipic, diferit de frumoasele plaje de nisip alb de pe insulă. Amatorii de sporturi nautice vor aprecia în egală măsură plaja Tamarin deoarece aici se poate practica stand-up paddle.

Plaja Blue Bay. Insula Mauritius este apreciată și pentru fundurile sale marine. Chiar dacă spre deosebire de vecina sa, insula Reunion, Mauritius nu le oferă turiștilor posibilitatea de a face prea multe drumeții, Mauritius este locația ideală pentru pasionații de snorkeling. Mai precis plaja Blue Bay unde transparența apei le va oferi scafandrilor cele mai frumoase peisaje.

Grădina Botanica Pamplemousses (grapefruit în franceză) adăpostește un număr mare de nuferi delicați. peisajul este idilic. Specii vegetale din toate colțurile lumii completează peisajul de minune.

Insula Plată și insulița Gabriel. Planifică excursie cu vaporul pentru a vizita apele din nordul insulei și de a descoperi Insula Plată și insulița Gabriel precum și rezervele naturale maurițiene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?