Tres Metros Sobre El Cielo, filmul

Bazat pe romanul lui Federico Moccia, filmul “Tres metros sobre el Cielo” a atras simpatia multor devoratori de filme romantice si mai ales multor adolescenți pasionați de astfel de povesti de dragoste.

Desi povestea pare un clișeu, relația dintre o fata cuminte si un băiat rău, ecranizarea este una deosebita si actorii sunt pliati perfect pe rolurile lor.

Romantic fiind, filmul a avut un mare succes si se pare ca nu doar la Hollywood sunt filme cu povesti frumoase pentru ca aceasta pelicula este filmata în Spania iar actorii sunt de origine spaniola.

Povestea este una extrem de interesanta, Babi este o fata care face parte dintr-o familie buna în timp ce Hache este un băiat ce face parte dintr-o familie dezorganizată si cu probleme, acesta având si probleme cu legea.

Practic povestea urmărește doua comportamente total diferite, doua extreme ce se atrag… exact ca si în viață.

Cei doi se cunosc din întâmplare în trafic, Hache fiind pe motocicleta iar Babi intr-o limuzina ca mai apoi destinul face sa se intalneasca la o petrecere unde începe tachinarea dar si apropierea dintre cei doi.

Filmul Watchseries urmărește în principal depășirea barierelor sociale, opoziția în care se afla cei doi protagoniști este de fapt motivul apropierii dintre aceștia. Regizorul si scenaristul încearcă sa pună pe ecrane exact modul în care curg poveștile de viață si cum iubirea chiar si dintre doi adolescenți, poate fi pusă deasupra diferențelor sociale.

Ce putini știu insa este faptul ca filmul original a fost difuzat în 2004 si este produs de italieni sub numele de “Tre Metri Sopra Îl Cielo” iar cel spaniol a fost de fapt un remake insa cu mult mai mult succes în cinematografie.

Adevarul este ca faima filmului spaniol se datorează în primul rând actorului Mario Casas care la scurt timp de la apariția filmului a devenit sex-simbol, publicul feminin fiind în extaz la fiecare apariție ecranizata a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *