Vedetele care sunt de nerecunoscut în filme

Bill Skarsgård, in rol de clown malefic, in filmul “It”, Ralph Fiennes in “Harry Potter”.. iata care sunt actorii care au jucat roluri de creaturi in filme horror mai ales si care sunt cu adevarat de nerecunoscut.

Bill Nighy este… Davy Jones. Pentru a incarna maleficul din “Piratii din Caraibe”, actorul britanic a trebuit sa poarte o salopeta in nuante de gri la care au fost atasate o multime de tentacule si o cascheta asortata permitand astfel magicienilor de la ILM sa il transforme in cea mai spectaculoasa caracatita.

Doug Jones, este… Pan. Un actor fetis al lui Guillermo del Toro, Doug Jones are o preferinta aparte pentru rolurile de monstri. L-am putut vedea si admira in rolul lui Abe Sapien din « Hellboy », in Lady Sharpe din “Crimson Peak” si in rolul lui minunat din “The Shape of Water:, alaturi de Sally Hawkins.

Bill Skarsgård, este un clown malefic in “It”. La inceputul filmarilor, au fost nevoie de 5 ore la machiaj pentru a-l transforma pe fiul lui Stellan Skarsgård, intr-un clown malefic. Apoi, s-a ajuns la doar doua ore de machiaj. In orice caz, actorul este de nerecunsocut.

Jim Carrey este Grinch. Dinti falsi, latex, lentile de contact si blana in nuante de verde cusuta pe un costum de lycra. Iata tinuta pe care Jim Carrey a trebuit sa o poarte in fiecare zi pe platourile de filmare de la « Grinch ». Un proces care dura numai putin de 3 ore.

Andy Serkis este … Gollum. Cel care este azi prezentat drept maestru in ceea ce priveste motion picture-ul, a descoperit aceasta tehnica minunata in anul 2002. Iinitial trebuia sa isi imprumute vocea lui Gollum, dar mai apoi acceptat sa dea replica unor altor personaje, interpretand fizic acest personaj pe platou. Si a reusit pe deplin, dand viata minunatului Gollum.

Benicio Del Toro este … Wolfman. Trei ore de machiaj zilnic erau necesare pentru ca actorul sa se transforme intr-un varcolac. O experienta care marturiseste ca a fost pe placul sau, deoarece de mic copil visa sa aiba dintii mari-mari.

Tim Curry este.. Darkness. Pentru a incarna maleficul personaj din « Legend », au fost necesare mai multe ore de machiaj in fiecare zi si purtarea unei impozante structuri deasupra capului, tinuta de un ham. Un dispozitiv care il obliga de asemenea sa faca o baie lunga de o ora pentru a elimina orice urma de machiaj.

Josh Brolin este.. Thanos. Pe platourile de filmare de la “Avengers : Infinity War » si «Endgame », Brolin a trebuit poarte o masca din spuma pentru a ramane la scara personajului sau, mult mai masiv decat celelalte. O camera a fost fixata in permanenta pe capul sau pentru a captura expresiile fetei sale in orice moment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?