Viitorul Vivo X30 vă propune un aparat foto cu un zoom enorm

In luna decembrie, Vivo va lansa un nou smartphone ce va purta numele de X30. Acesta va propune un zoom de pana la x60 datorita senzorului sau teleobiectiv.

Luna decembrie va fi una decisiva pentru grupul BBK Electronics. Daca acest nume nu iti spune inca nimic, retine doar ca este vorba despre casa mama actuala a lui Vivo, insa, in egala masura a lui Oppo, Realme si OnePlus. Luna viitoare, va fi ocazia pentru trei din acesti constructori sa isi lanseze noua strategie in materie de telefonie 5G. Oppo isi va dezvalui noul Renno 3 5G si Vivo va lansa noul X30.

Daca Oppo a comunicat deja faptul ca va lansa si o varianta botezata Reno 3 Pro 5G, de cealalta parte, Vivo este extrem de concentrat asupra lansarii smartphone-ului sau si tocmai a prezentat un nou clip video pentru a anunta aceasta lansare. Marca vrea ca acest comunicat sa fie bine incadrat si dezvaluie cateva dn principalele caracteristici ale viitorului X30.

Un teleobiectiv care permite un zoom x60 pe Vivo X30
Dupa ce a atras toate privirile in ceea ce priveste conceperea unui smartphone dintr-o singura piesa, Vivo isi doreste acum sa isi faca un loc printre fotophones. Si pentru asta, constructorul va miza pe cea mai buna calitate dar si pe un zoom mai important. In cadrul unui clip video de prezentare, Vivo reuseste sa dovedeasca meritele noului sau Vivo X30, afirmand faptul ca va fi posibil sa captureze clisee intr-un plan apropiat, chiar si un avion care zboara pe cer. Va fi vorba bineinteles despre un zoom hybrid, un amestec de zoom optic si zoom digital.

In ciua absentei informatiilor despre restul aparatului, X30 a fost dezvaluit intr-o serie de cifre in ceea ce priveste caracteristicile noului sau Super Zoom. Cuplat la alti senzori foto, acest smartphone va avea o plaja de actiune cu un focus de 16mm (unghi-larg) si va merge pana la 123mm (teleobiectiv).

Inca o certitudine, noul procesor Samsung Exynos 980 va debuta pe Vivo X30 devenind astfel primul dispozitiv care foloseste cel mai recent chipset din gama mid range.

Modelul va fi primul apartinand constructorului ce va fi dotat cu tehnologia 5G si prezentarea sa oficiala este asteptata pentru luna decembrie. Pana atunci constructorul se va multumi cu cateva teasere, care ii vor permite sa isi faca cunoscut noul telefon marelui public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *